Subscribe:

facebook

Oct 16, 2010

Facebook addict


owh facebook...kau sangat popular...apa tak nye...sehinggakan ade drug facebook...mengikut statistik, Malaysia berada dalam top 10 dalam penggunaan facebook. aku sendiri pun ada facebook...majoriti blogger ada facebook..PM...cikgu aku.nenek aku pun ade facebook..hahaha..

apa beza facebook dgn rangkaian social lain ye??
bagi aku.. facebook nie mudah..x secerewet friendster...myspace..aku xtaulah..xde acc..:)
tagged?? tagged bg aku terlalu social..terlalu seksisss dan seksa ku melihatnya..
lagipun fb senang je tahu siape2 sedang on9..leh wat grup..pages....share note k video..:)
ape yang kita xpernah tahu pun boleh tahu..

tapi kadang2 boring gak fb nie..asyik bukak fb je..bgun pagi FACEBOOK...dlm jamban fb..kelas damn fb lagi..gamaknye..umah jiran seblaah terbakar korang perasan x nanti?hahah..kidding...
last2 tengah ko online fb tu...ade org share video umah terbakar..x ke sadis..bengkep je..ko dapat tahu umah sebelah..hahaha..

                                                
STATUS??

kalu kau tengok kat wall  korang ade mcm2 jenis status...sedih??gumbire?marah??
itu semua aku x kisahla....tp aku xboleh terima yang jenis bukak pekung di dada..hal peribadi tidak diperibadikan lagi..kononnye untuk mintak simpati dari orang lain..teruamanya PEREMPUAN..maaf jika aku silap ye..
kat home aku sentiasa ada status makimak..yang mengharukan lagi bg aku..sebab ia status dari perempuan..wahai perempuan..bangkitla dari kerusi tu..p basuh muka cepat2...cermin diri..kau melayukah?islamkah? mana pergi sifat MALU..

p/s pape hal..gunela jaringn sosial sbgi medium yang bergune..KITE ADE OTAK..FIKIRLA..maaf ye..

8 mengarut:

Yuni Aisyah said...

nice entry..like it..FB telah menjadi fenomena dan kegilaan dunia...

setuju sgt psl status tu...kalo yg bercinta tu alahai tiap2 ari la post psl cintan kt balak...kalo mengamuk pula bahasa sgt la cantik...x puas ati gak bila bace...dari situ dah nmpk keperibadian seseorng...

pape pon jgn biarkan diri kita dibwh pengaruh FB smpai mkn n tido pon x jge..

kakngah said...

aku xder FB
heaven!

mr delirium said...

kakngah@heaven to you hell for us..loll

yuni@ kalu ayt cintan2 tu tak kisahla en...tapi kalu ayt setan..??renungkan dan selamat beramal..:)

mr delirium said...

kakngah@heaven to you hell for us..loll

yuni@ kalu ayt cintan2 tu tak kisahla en...tapi kalu ayt setan..??renungkan dan selamat beramal..:)

Amyna said...

hahaha..
depend atas diri individu juga. lelaki perempuan sama sahaja. x leh nak 100% pompuan. ekekke.

p/s: thanks komen d entry myna.

Bukan Gadis Comel said...

haha. the end of the world came and went while you were on facebook. Hahaha!!

mr delirium said...

@amyna
baiklahh..sebab biase nampak kt popuan je..hehe..kat laki pandang sebelah mate...hhehehe

welkem:)

mr delirium said...

@ zzzzzzzz

kan..kan ? :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
blogger widgetsblog statistics widget for blogger