Subscribe:

facebook

Aug 2, 2011

13 Bagai | Fakta atau Auta ?|versi Tahukah anda?

  1. tahukah anda setiap ludahan di atas padang ketika satu perlawanan bola sepak dapat menghasilkan satu baldi penuh air liur.
  2. tahukah anda bahawa seorang lelaki tidak sayangkan isterinya apabila berdengkur ketika tidur di waktu malam..kerana setiap dengkuran akan menghasilkan 50 dB..dan akan membuatkan si isteri pekak perlahan2.
  3. tahukah anda most of facebooker akan mengusha news feed facebooknye sama ada top news atau most recent lbih daripada 10x, kurang dalam 5minit.
  4. tahukah anda lelaki sering di"kencing" oleh perempuan dengan fake profile picture...comelnye..macam barbie XOXO..
  5. tahukah anda bahawa setiap tahun mesti ada orang-orang yang akan mendownload lagu raya..sedangkan tiap tahun dorang menyambutnye.
  6. tahukah anda..purata pemandu kereta takutkan keadaan apabila berada di atas bukit deangan trafik yang sesak.
  7. tahukah anda..segelintir masyrakat di malaysia berpuasa..tetapi sekadar berpuasa makanan..asap masih disedutnye disiang hari.
  8. tahukah anda...saiz polistrin mkanan semakin mengecil, saiz penutup dan bhgian mkananye sama saiz, ini kerana penduduk Malaysia kecil-kecil..makanan yang diisi juga kecik.*sarcasm
  9. do you know that, average food in bazaar Ramadhan is tasteless..and sometimes spoiled.
  10. tahukah anda...di bazar Ramadhan anda dapat mencuci mata dengan keseksian wanita-wanita..tak de kesedaran sivik langsung.bodoh.
  11. tahukah anda..seseorang itu dapat membuatkan kawanya menjadi giler dengan hanya tersenyum kepadanya...s**t!! what are you up to!
  12. do you know fesbuk is like prison? you sit around wasting time & writing on walls while being poked by people you havent met...
  13. tahukah anda..semua orang ingat impian seorang wanita ialah untuk mendapatkan seorang lelaki yang sempurna..sedangkan kebenaranya every girl's dream is to eat without getting fat!
why give second chances when there are people waiting for their first?

7 mengarut:

aslann said...

HAHAHA cam &!$%!$%@#^!! (carutan bulan ramadhan) tahukah anda ko ni...nasib puasa..kalo x aku dh rungkai carutan daripadan kod2 kt atas tu..

mr delirium said...

kalu ko nak aku translatekan carutan tu oke jgakkk.muehehehe

AISHA INANI said...

pehhh!

yang no 6 tepat kena aku.

no last........

yer doh, itu antara impian penting wanita.
laki hensem?
tak penting sgt, nak dpt laki hensem cemana kan kalo diri sendiri tah apa2. fuhh

Ariffin Khomeini said...

aq dah boikot Baazar, makanan mahal giler vavi

Halusinasi said...

no 2 tu memang tak syg isterilah namanya...

Janatul Ashikin said...

senyum je mmpu...klaka..:P

kaizen said...

kah3... kelaka der....


latest entry Antara Hidup & Mati

Nak DUIT RAYA X??

Bila Perempuan KENCING BERDIRI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
blogger widgetsblog statistics widget for blogger