Subscribe:

facebook

Mar 31, 2011

Sungha Jung || Fingerstyle Guitarist

Ada sesiapa pernah dengar nama Sungha Jung tak?
berumur 15 tahun pada 2 September..
dia ni seorang gitaris fingerstyle muda yang amat berbakat..
dan sangat terkenal dalam YouTube..
dah lame aku tgk video2 die ni..baru skrg nak review =.=
jika kita lihat vc dia dalam YouTube, dia dah perform sebelum baligh lagi<tak tahu umur berapa>..
aku tak reti nak cerita macam mana dia main..
main gitar je dah macam lengkap semua instrumen muzik dalam satu lagu.
siap ada album lagi..Perfect Blue
 perform dalam banyak tour..Denmark, Finland etc dan termasuk US.

Terima kasih sebab buat lagu Pirates of Caribbean :">
sayer peminat no satu citer neh.
ramey orang tgk vc ni kat YT.
video

awek-awek..jom tengok Grenade ni..sambil nyanyi..hoho
video

Metallica..Nothing Else Matter
video


p/s kalau macam tak puas..rasa nak tengok lagi.poei la usha YouTube.berlambak ada..Nirvana, MJ etc.duh..aku nak tgk Marry You..tapi si Sungha cakap die belum buat lg.huhu

~ the most exciting place to discover talent is in yourself ~


3 mengarut:

aiex sepet said...

weyh...bile nak kuar kan vid anda bermain gitar plak? har har har

m i r a f i q a said...

dia dah besor dah skrgggg. siap ada fanpage sendiri

misS FEeza macho ! said...

cute nye budak uh .MESTY skunk da ensem an .tp still aku lg macho :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
blogger widgetsblog statistics widget for blogger