Subscribe:

facebook

Mar 11, 2011

mARIA oZAWA kamu ok?

rela letak gambar kartun.hokhok

Hari kita dengar macam-macam berita tentang tsunami yang melanda negara Jepun..video klip tsunami sentiasa di "update" oleh kawan2 kita di facebook..tapi kali ni lain pulak cerita yang aku nak bagitahu dekat korang.

Sape kenal miyabi@maria ozawa? (tak kenal..figure it out sendiri) ada kawan aku ingatkan dia ni model antarabangsa sebab pernah nampak berbaju kebaya.LOL..Aku pernah baca satu artikel di mana si miyabi pernah datang Indonesia untuk beraksi(hantu tanah kusir)...setibanya die di Indonesia dia disambut bagaikan puteri kayangan gitu..isk! pelik bebeno aku..

segelintir orang indonesia...eh bukan segelintir..sejumlah besar orang indonesia bertanya khabar tentang keadaan miyabi di TWITTER..di dalam bahasa indonesia..."kok maria ozawa dlm keaadanya baik?" "aku rindu sama kamu!" "tolong selamatkan maria ozawa!!" "please protect maria ozawa!" dorang ni buat lawak ke ape....satu lagi orang-orang di luar sana jangan cuba buat lawak pasal tsunami ni...fikiran biar matang ok.

yang wish tu aku xjumpe dah..lupe printscreen awl2

Kenapalah korang sayang sangat die ni..dahla majoriti penduduknya beragama Islam...tak serik2 ke dengan bala yang menimpa? aduhai..sama-samala kite beringat ye wahai kawan-kawan..sesungguhnya yang baik itu datangnya dari Allah..yang buruk itu datangya dari sy..<betul ke ayat aku ni>

Tuhan sudah uji..namun manusia ingkar ?

we are a step closer to it now...the doomsday scenario....

6 mengarut:

Anonymous said...

erkkk...apo kono ei ngndorang tu

-jue-

Ariffin Khomeini said...

weh, dlm bnyak2 org Japan, Maria gak ko ingat eh.

Mesti ko fanatic ngan dia

Aq bukan nak tuduh, tpi ............hahahahha

mr delirium said...

...........

xdela...aku nampak bende ni...aku update jela...yipen kau saje mengonarkan keadaan=.="

conbellydiobeterisme said...

ewww luth malu sih ,berat arh gini

Anonymous said...

miyabie =.=''

gEe said...

pelik2. rmai lg tokoh yg perlu dibimbangkan, maria ozawa jgk diorg risau.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
blogger widgetsblog statistics widget for blogger