Subscribe:

facebook

Feb 20, 2011

Zaman Kecomelan...kot

Halo-halo..aku tahu memang tajuk entry kali ni agak 
menggangu jiwa para pembaca..wakkaka
tapi nak buat macam mana..aku tengah blank nak 
cari tajuk apa pepagi buta neh ;p
sampai sekarang aku tak tahu siapa yang jeles dan koyakkan gambar ini .ha3
kenapa kepala aku mesti macam itu
wah..rindu saat bahagia ini ;p
Bila aku post gambar-gambar ni..aku teringat banyak peristiwa aneh mase kecil dulu.haha..kadang2 aku gelak bila teringatkan balik.hohoho..meh sini abang nak cerita kat kau orang.hehe :o

Citer 1 : dulu kecik2 aku ada simpan banyakkk sangat guli..sampai tin cat yang full pun aku tibai semata demi cinta guli. guli sebesar tombol pintu pun ada.erk..pada suatu hari! jeng2..aku rase telah dinodai oleh dark force.terngiang2 kat telinga aku suh aku masukkan guli dalam hidung..omai..omai..aku masukkan..then keluarkan balik..sampaila round ke-3..natang tu tak nak keluar dah.gelabah nak oi..tak pasal2 aku kene pergi hospital. MA tu duk gelak sakan..vv..nasib bek boleh keluarkan benda haram itu.ma aku bebel dari rumah->hospital->rumah h

Citer 2 : citer ni yang seram ckit bg aku  mase tu..ibu jari aku hampir putus kena dek golok@parang..sebenarnya aku teruja tengok bapak aku duk kopek kelapa..ouhh panjangnyeeee;p.macam power je..haha.jadi aku acu cbe try test la..aku pun cbela buat kat belakang rumah aku. penat juga rupanya hayun2 golok neh upenye...sekali aku hayun over lak..zaaasss..T_T dalam hati aku..omai!! metacarpal aku!??<hebat en> nampak tulang..sob2..parut masih ada sampai sekarang..huu~

Citer 3 : rumah aku dulu dekat dengan padang sekolah..dekat dengan balai raya..sebelah rumah aku klinik desa..mak aku nurse =.=' ape aku merepek ni. ahem2..padang sekolah tu memang jadi lokasi race aku..buat pusingan macam NASCAR.haha..tapi aku naik basikal nama RALLY. apa kaitanya-.-' satu petang tu, aku buat pelik..tak pernah2 aku buat pusingan short cut.kiranya aku tak ikut pusingan padang..aku potong bahagi dua..haha.dengan full speed aku kayuh<handle pun bergegar> zassss aku tersungkur ke tanah jua.handle beskal aku dah tercabut.burung2 berkicauan atas kepala.rumput dalam mata dan semalu mencakor lengan aku. ma n abah aku GELAK..kui3..abang aku datang tlg aku..die bw beskal tnpa handle..aku lak pegang handle.abang aku tetibe nak ketuk kpla aku..sbb aku main2 brek beskal<aku kagum sebab brek masih brfngsi.heheh>

bersambung~~

p/s tensi dengan project final year wuuuuu..

19 mengarut:

Amir Auxin said...

hahah amende la letak guli dlm hidung xDDD

mr delirium said...

exercise hidung..cbela buat weh..hohohho:D

Mohd Khirul Amri Bin Hasan said...

guli ade jenis yg besar tuh kan..guli gergasi tuh~ saiz ibu jari kaki kite...hahaha...cbe try yg tuh lak.wakakaka

mr delirium said...

hahahah...weh aku ada satu guli kena lagakan dengan sbjik guli lg..so ada percikkan api..wahahah

fyy mokhtar said...

lalalala. zaman hingusan meleleh :)

mr delirium said...

kau lg meleleh dr aku..huh!

Yuni Aisyah said...

wah bestnye cter dia time tecik2...kte pon ada guli manyak time tecik...manyak sgt2 tau...xleh lawan guli awk la..:P

Yuni Aisyah said...

wah bestnye cter dia time tecik2...kte pon ada guli manyak time tecik...manyak sgt2 tau...xleh lawan guli awk la..:P

mr delirium said...

hahaha..jom men guli..sy gne guli beo pye..grenti kne punyelah..hoho;p

conbellydiobeterisme said...

bodo punye luth haha ,tapi entry best beb hik3 ,jom lawan gulii!! ywah

mr delirium said...

aku tak mahu malukan kau imam..nanti kau kalah:D

Qaseh dalia adelia said...

memang comel pun haha

mr delirium said...

a ah..die memang comel pong:"D

:: Bila N'Lela Tasuki menjadi Miss Cornfius........... said...

hehehhee.. x d keje masuk guli dlm idong... ms guli dok dlm idong. d test sore x.. sengau ke x.. hehehhehehe

dina darwina said...

nakal hahaha

mr delirium said...

hehehe..jaman kecik2..nak buet cmno...LOL

Ifti Larina said...

sengal je weh!

mr delirium said...

awak memang sengal:D

yaya_flanella said...

ahaha. comelnya lentuk2 kepala. hee
*awat hang ni lasak sangat? lempang dahi nak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
blogger widgetsblog statistics widget for blogger