Subscribe:

facebook

Feb 8, 2011

Tensi SeKejaP

oh...aku tertekan gile...wargghhh!!aku baru nak update blog pasal aku hadiahkan bekas kalam bekas pensil sekali dengan isinya ..kat my mummy (mak aku mesti muntah kalu aku pggil cmni).sebab die nak bawak p kelas..back to school..wakakaka..waklu..mak aku nak 60 dah..dia p menuntut ilmu agama kat suraulah.

tapi apakan daya..gambar aku ambil dr hp sume aku dah tong sampahkan dengan tak sengaja..sobsob..aku cut plak tu gambar =..="...nak letak gambar anak saudara aku pun tak dapat...anak saudara baru aku tau...nama dia warggghhhhhh!! tensi..tensi...

hoh..tak pela...nanti aku ada lagi nak bagi hadiah kat my mama..tapi tak reti nak pilih hadiah tu camne..=.=" i need someone plisssshh!

aku tak tahu ape yang aku mencarut sekarang ni..ish..ish

3 mengarut:

Yuni Aisyah said...

kem salam kat mak..hehe...ape yg dok tensi nie...ce cter.???psl pilih aduah je ke.??lahai kacang je la..:P

mr delirium said...

waaa...bgusnye..nak cari tudung je sebenarnye neh..haha

:: Bila N'Lela Tasuki menjadi Miss Cornfius........... said...

sian nm anak sedara br kamoo... "waargghhh" rupanya nmnya.. hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
blogger widgetsblog statistics widget for blogger