Subscribe:

facebook

Aug 11, 2011

HIMYM Season 6 | 6 lost Photos

Ray Wise dan cobie Smulders dengan penampilan Ray sebagai bapa Robin.


adengan di mana Barney menangis...dan cari tempat landing yang baik punye..dot..dot..Suffice it to say katy Perry was a trooper!

Katy Perry menjadi tetamu undangan dalam season 6, "Oh, Honey" memegang watak sbg sepupu yang naif kpd Zoey.. die dipanggil memegang watak tu untuk keselesaan Barney gamaknye.

Babak dimana Ben Vereen menjadi ayah kepada Barney..to good to be true lah kan..die nak sbjik muke dengan wayne brady..

 Teddddd.....Zoey....

Its gonna be Legend....-wait-for-it-....dary!!!

6 mengarut:

AISHA INANI said...

nak next season please!

bila la nak kua yang baru. fuhh

♥ Dea ♥ said...

xhabes donlod agi... huhu

cEro said...

season baru hujung bulan 9 ni...
sgt tak sabar nak tunggu n layan barney kahwin..hahaha

cEro said...

season baru hujung bulan 9 ni...
sgt tak sabar nak tunggu n layan barney kahwin..hahaha

Syahryl said...

Ermmm...

~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~ said...

isteri barney sapa weyh O_o

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
blogger widgetsblog statistics widget for blogger