Subscribe:

facebook

Apr 5, 2011

Proton Jebat || протон јебат

Howdy there, today is Tuesday...thank you


Right now, i don't want to tell about the specifications..bla..bla.. of this lovely Proton Jebat..because most of our comrades @ bloggers already put them in their blogs..


Ok lets make it simple..just try "протон јебат" and translate it into Malay (Serbia--> Melayu) dont tell me what is the meaning..i knew about this after looking for Proton Jebat in youtube..i dont know how he or she knew about this..i know most of us always condemning Malaysian's products..especially Proton...but please think it twice...

Aku tahu korang tak suke proton sebab mahal..penciplak ape sume..aku pun x ske wehh..tapi sekurang2nya janganla jtuhkan produk Malaysia..dan aku berharap Proton pandai berdikari.

10 mengarut:

ich bin che ya said...

proton hebat =p

Ariffin Khomeini said...

aq bkan rasis, tapi pengganas Serbia yg bunuh muslim kosovo.

aq bkan x patriotisme, tapi harga proton terlalu mahal klau compare dengan import cart without AP

aq bkan x suka Proton Jebat tpi ia mcam Inspira shj

Aq bkan x suka Inspira, tpi harga Inspira lebih kurang Kia Forte. Kia Forte ada 6 speed plak tu.

Ok, Malaysia Boleh

mr delirium said...

@yipen
ye ape yg ko ckap tu mmg btol...aku akui..aku pon xske mhal2 ni..aku pun brhrap sgt..proton ni berdikari sndr..so xpyahla nak kate lotus ke ape ke..100% milik proton.sbb bg aku..atas pemilikn tula yg produk mreka jd mhal.

Rafi Nilhan said...

proton tuah dan saudara lain pon ada kan? aku tak tau.. haha

anyway, majulah proton ye.. :P

Rafi Nilhan said...

proton tuah dan saudara lain pon ada kan? aku tak tau.. haha

anyway, majulah proton ye.. :P

Along Usop said...

yeye je name jebat dalam serbia tu maksud die gitu..

ntah2 orang saje je dengki tukar kat google punye database.. =.=

cEro said...

yg kuat kutuk tu, mcam laa ada kete power...
ntah2 bawak kancil, tp suara lantang mcam bawak lambo

mr delirium said...

@rafi
yang lain kite idokla tahu puke..ade ke??hehe

@ucop
haaa...itu aku xpasti jgak..kne cari kawan dr serbiala cmni.erm

@cero
hahhaha...agakla..dorang ni jnis jeles dgn negara sndri..pelik lak kan

conbellydiobeterisme said...

proton tertubuh sebab mahathir inginkan kete nasional,jadi nak bina satu empayar yang besar amat la susah ,sebab tu ade perubahan dari segi harga ,nak tampung segala kos pembuatan sgt la mahal berbanding negara yang dah membangun yang lain ,thats why harga die agak mahal ,namun dari segi kualiti kerete kene diperbaiki ,keep it up proton ..

Anonymous said...

Terima kasih untuk blog yang menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
blogger widgetsblog statistics widget for blogger