Subscribe:

facebook

Apr 3, 2011

Kontest Dialog DeYM DDCzone

-klik gambar atas ni dan baca sendiri ah syarat2 kontest ni eh
Sudah lame aku nantikan kontest yang sebegini..aku ingin tunjuk bakat yang aku ni tak reti buat dialog..duh..si Aslann As duk sogok aku join kontest ni..apa lagi..terus aku usha blog  DDCzone™ ..hadiah utama dia Pagani Zonda.

Syarat pertama die...kene letak gambo folo2...
setel~

Kemudian buat dialog dalam gambar2 neh..mudah je..mudah tuuuu...aku dah hire Mamat khalid kot wat skrip .hahaah...dahh.udahh...kau jangan nak membebel..

1: Lahanat punya Padayappa..rezeki ko xpela..sobsob..
2: Adik manesss, takut jangan..kami ini datang tolong juga sama kamu...kuci..kuciii~~
3: Korang ni sape?? muhrim aku ke nak sentuh2 neh?? DeYM...

1: Tuuuu...ape tuuu..?!
2: Tuan........saya jantanla...huhuhu...T_T

1: Krezi potato..giler..giler..fou..fou..porkee...ayamo...zzzz
2: Dimana dia tuan comel saya?tuan comel saya yang makan daun talas dimana dia buah hati saya? buah hati saya bagai telur dikupas...bossss sambungggg!!
3: Can mali can Ooo Ooo can mali can ketipung payung  harem.aku makan daun?
1: Daddy..i fenatla..jom swap..swap je terus atas motor..tak yah berhenti..ade berannn?
2: Bawak bertobatla my son..ko tak serik2 lagi ke..asal  swap je daddy yang cium jalan dulu..patah tulang belakang ni haa..naseb bek daddy ade kreativiti gne tong ni support daddy..hohoho..<mata pandang kelangit..tangn ke bahu>

1: itik2 sekalian @ anakku..hari ini kita akan cuba belajar terbang..pak cik Cikeng yang akan ajo kite..so prepare lah...dari segi mental..jasmani..rohani..sebab orang kate ni keje giler..
2: kwekkkk...kwekkkk..kkwekkwekkkk...
3: Wattaheyyy are they talking about..english please..<hohhoo..ni la pentingnye english education>

1: Brader..brader..broooo..broo..tayar motor kau berpusing!!!
2: Aku igtkan laju motor besau2 neh..tapi..indah kabo dari rupe...zzzz
3: erkkkk..! (sambil tengok tayar motor beliau)

1: Alaaa anje...tolongla i..name i kat fesbukkk tu tak dapat tukar lagi..i malu awww..i dulu tak femes..so i letakla name main-main..kawan i Public Toilet pun nak tukar juge..huhu
2: ape u ni...u ingat i ni Mark Zukerberg ke..name i Matt Suckerberg lorr..zzz

1: Alahai comelnye semut tu...elok bawak balik nehh..
2: perasan leww teeww..tak menarik langsung..lgipun..bibir aku lagi mungil kot.hohoho
3: oooyeahaahhhhhh setelah sekian lame..berjaya jugak aku tarik perhatian orang!!!HAHAHAHAHA!!!

1: Derita seribu tahun (Sennen goroshi)  !!!
2: Ya ampun..berikanlah sinar hidayah kat member aku ni..kau tu laki..sesungguhnya...ko bukan suami aku..haram hukumnye..kau boleh didakwah didakwa kerne mencabul..dan sekarang ini..kite berdua2an..ia akan menimbulkan syak tau..nak aku bacakan hadis ke kat kau??nak..nak ? biarla saya bawa diri dulu..hurmm

1: Nah makang tapok kasut aku..ittadakimase!!
2: ooiii giler!! igt kepala aku bola ke haperr..bakoyarooo..bako..bako!
3: Giler tobat ah akrobatik Muslim..eh Muslim ke sape dieee ooO..berat nanang..

p/s sumpah aku tak reti..BLANK..tah pape punye dialog..mak..maafkan anak mu..aku tidak dapat membanggakanmu.

15 mengarut:

Halusinasi said...

i like^^

mr delirium said...

iyolah tu....sobsob..ahhaha

misS FEeza macho ! said...

wakakaka kau gila :DDD

semua ta leh blahh .tp tp
gud luck kalu menang kasik tau aku
sebab aku nak mintk share itu adih :p

MR. MIND said...

best, kreatif

mimie azam said...

tabik spring rrr.....hehehe...gd job..^_^

Nurul Syifa Aini said...

hehe..best..gud luck.. ^__^

mr delirium said...

mekasih sume..doakan aku berjaya..cewahh~~

DDCzone said...

hahahahah --- tunggu my poll bukak 20 april ---- hehehhee

DDCzone said...

maaf 23 april --- hahahhaa

syafiqakarim said...

*tabik.
bangga dengan mr delirium.
sy ms dementia.haha

ich bin che ya said...

rase2 bole jadi champion no 2...

mr delirium said...

@DDC
orait bos!

@ syafiqakarim
fuuuyyooo bangge ngn kite giteww..uhukuhuk:D

@nad
ye...yeeee..aku tahu ko cempieng no1..kankan..haha

hafiz hafizol said...

wahh.. gudluck kamu.. saingan sengit nih.. Hohohoho

UBM said...

eh ade name aku kt sini? hakhakhak baru pasan..kbyeee.

aslann said...

maaf silap acc. =.="

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
blogger widgetsblog statistics widget for blogger