Subscribe:

facebook

Jan 12, 2011

Akhirnye..

tak ku sangka dan rase..rupe2nye dah tahun 2011(padhal aku dah wat post sal 2011) gedik tak aku??tak kan:D

ade bebrapa perkara baru aku sedar tahun ni.hahaha.

1st ! ni tahun ke-3 aku di GMi setelah terbace blog si ain gegey.
2nd ! aku rase dah tua, hahaha fullstop
3rd ! aku rase sakit belakang, sebabnye aku tertido dalam bas petang td. aku terbaring okeh..5 seat belakang aku sapu. lantak pi la orang tengok..ngee.<ade kaitan ke? wakaka..lantak2>
4th ! aku rase pelik dengan kesedaran di atas.

bercakap pasal bas..(beberapa perkara aku tak suke tentang bas)

1. bas datang lewat jemput aku. frust nunggeng seh tiket kul 12 tgh hari, datangnye 1.30ptg. katenye ade masalah ckit...pooowwdah..sebelum ni pun lewat.blah2..
2. bas bawa laju gila babey.. aku perasan yang bas tu bawak laju.siyes shit laju ape taknye.. honda integra yang parking tepi jalan pun die pintas..demm..tengah2 aku mengelamun duk pikir mase depan..selambe badak je ade bas sebijik pintas bas aku tuh..waaa...dahla kat highway karak nuh. giloss
3. drebar bas sap kok. oh yang taik gilaknya..dalam ekon2 pun sap kok..ngengg tol. lemas giler! kirenye ko bukak tingkap drebar tu asap keluaq abes ka..bongek .ksian kat makcik tuh tutup hidung<bukan tadi, tahun lepas,hehe>
4. ekon bas cam lahabau. ekon bas ni kadang2 tak menentu..macam ade mood lak..kejap panas..kejap sejuk.. kalau panas ade sampai tahap xde angin trus. kalau sejuk pulak, gas yang keluar tu da cam freezer peti sejuk, boleh nampak bende tu keluar (alah macam yang keluar dr mulot mat salleh tu bile sjuk.lol). sampai nak terkencing dol..nak gthu kat drebar lak aku malu malas. oh, janganla kene gallstone weh.

p/s tak sangke lak dalam kepenatan aku..aku mampu membebel lagi. kawan2 aku kate aku suke membebel macam orang t**. ungka tol.

14 mengarut:

aen peset said...

org tua takda gegey. hueyhuey

mr delirium said...

oi giley..geley..geley aku di sini buatnyey...nyenyeh benoi mung ney~.~"

cik 18 said...

huh..kalah aku bebel...

ko balik mane?? pantai timur???

mr delirium said...

bebel ikut mud jeh..hehe

a ah patey timoq..hahaha

izirah said...

hahaha..ada gak lelaki yang suke ngomel2 n membebel2..=p

cEro said...

yeah!! ko kira bernasib baik lg dr aku..

mr delirium said...

@izirah
wahhh..xpenah jumpe ek..wakakaka

mr delirium said...

@cero

wahh..kau penah kne lg trok eh??
..share2la...sharing is caring..hahahah

m i r a f i q a said...

ape bising2 ni haha

mr delirium said...

uihhh..neder bising..ske2 je..adoyai.

m i r a f i q a said...

bising nye! :p

mr delirium said...

nk kne gigit ke hape.huh

Akulah Aqilah Itu said...

nasib baik drebar bas aku tak isap rokok. mau muntah darah aku.

mr delirium said...

hahaha..muntah darh xpe..dr muntah hijau..wat malu je lam bas..
mnth darah bole bg alasan menyayat hati ckit.wakakaka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
blogger widgetsblog statistics widget for blogger