Subscribe:

facebook

Dec 21, 2010

Owh! peliknya kau.


Kadang-kadang kite tak perasan kite sakitkan hati atau mnimbulkan 
rase tak senang bile bercakap dgn orang lain...
terutama dalam penampilan diri..

eh kau! aku tak akan pakai apa yang kau pakai tu. Sumpah aku tak pakai dowh.haha
ayat ni boleh di salah erti oleh mangsa sebagai mengutuk.ngee
ape salahnya kau kate.
wow! u look so fantastic in that Kurung. With big rafflesia :p
kalau dah terlajak jugak..erk
...sumpah aku tak pakai dowh. padan ngan kau..badan kau mantap aku cam lidi jerk.

---

wow! nampaknya ko have lost a ton of weight!
sumpah aku tampar orang yang cakap camtu kat aku..wakaka..ade ke patut tan?
kalu ko cakap cmtu nampak sgt die sblom ni die tak menarik. xde daya penarik.
sebaliknya cakapla camni.
ooohhheeemmji!! kamu nampak hebat!..
ok dah..tu je..haha
kalau ko nak tahu sangat how she she got so svelte..
whats your secret?
dah tu je oke..tak payah lebih2


okeh..aku bukan ape.kadang2 kesian lak aku tgk orang yang overweight nie.
aku pun terase dol..oh overweight ke aku...omai~

cara orang berpakaian pun jadi masalah kan..lantak diela nak pakai ape pun.
pakai seluar jean lipat sampai lutut time pergi Mid ke, tapi pakai onitsuka ke, 
mane tau kot umah die banjir tu yang die lipat.(omai jgn marah aku);p


p/s kalau kita nak bergurau pun tgkla waktunye.kite tak sedar kite dah lukakan hati orang itu..hati duka lara nestapa.cewah.

11 mengarut:

Mohd Khirul Amri Bin Hasan said...

oit....sape yang lipat2 hah? cesss

m i r a f i q a said...

pandai cakap..

aen peset said...

kamon luth itu fesyen okke. normal lah. lalala

mr delirium said...

omai2..omai..jangan slahkan aku okeh.wkakaka

aen peset said...

kamonn. aku tau ko nak buat camtu gak tapi sebab ko lupa nak shave kaki so tak dapat den nak nolongg eh. :D

Aliaa Jahaya said...

haha. c;

mr delirium said...

apakah itu jelir ato hdung.hahaah

cEro said...

aku kurus! haha

mr delirium said...

ye..kau mmg kurus..aisshhh=.="

Amir Auxin said...

aku setuju sgt2!

mr delirium said...

stylo k x kte brpkaian lntk kite lakn...haahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
blogger widgetsblog statistics widget for blogger