Subscribe:

facebook

Dec 14, 2010

Jom pergi Zambia :D

Owh..aku da batalkan trip pergi ke MAGHRIBI..
tempat tu tak besla..mane bes...tak..besla..hehe:p
hehehe..sekarang aku nak pg Zambia pulak...
ape yang bes..sebab orangnya kah?
oh tidak~

cantik!! perghhh..
nak g tak?
aku pernah nampak tempat ni lam tv mase kecik2 dulu..
tapi aku tak tahu nama apa...
sekarang dah tahula..doi
Victoria Falls:D
nape name camtu ek..seseorang yg
 bernama Victoria prnah trjatuh ke?
idk.
jom pergi!


3 perkara yang saya ingin lakukan sebelom mati
"taking picture at the edge of watepol"~Mr Yelo Peng

erk..nak g tak ni :(
ya ampun!
erm..alah..ilek r..biase je tu.HAHA!
nah tambah ngn video lg..
menarik ape!
jom!!!!!
< kaki da terketaq >

video
name tempat yang yang boleh mandi tu nme die Kolam Setan.
so jangan mandi..nanti ko jadi setan.wuwu~

p/s hah..air terjun neh salah satu 7 natural wonders

would you?
could you??
dare to see Victoria Falls???

5 mengarut:

Amir Auxin said...

lawa dowhh @_@ tak hairan la dia one of the 7 wonders of the world

m i r a f i q a said...

lawa. bolehlah pegi. lala~

mr delirium said...

@amir
memang pun dowh...cunn gile..cbe cek page 7wonders..ade aurora.reat barrier reef..etc:D

mr delirium said...

@mira
jom~~
bile nak pergi nehhhh..hehe

Halusinasi said...

cantik, tapi dalam masa yang sama, mngerikan sungguh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
blogger widgetsblog statistics widget for blogger